Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Radimo na keramičke frit za mnogo godina, i imamo bogato iskustvo u ovo polje da biste poboljšali tvoj kvaliteta. Ako ste zainteresovani za naše proizvode, reci nam tvoja zahteva (oko temperatura, pečenja ciklus vremena i glazure efekat) bez oklevanja. Mi nudimo besplatno punjenje od uzorka za test. Takođe inženjeri dostupne usluge kupcima preko mora.

Iskreno pozvati agentu širom sveta da saradjuje sa nama!


Zibo Jinming glazura Co., ltd

Add:Boshan keramičke industrijske zone, Zibo grad, pokrajina Shandong, Kina-255200


Contact:Mr.Eric.Ren

MP: +86-15275979506

Tel: +86-533-4686155

Faks: +86-533-4686169

Viper šta je aplikacija za: +86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

Email:eric@jinmingglaze.com

Vruća linija za servis
+86-533-4686155
Polirano hrabrost Vetrosa

Polirano hrabrost Vetrosa

Zibo Jinming glazura Co., Ltd je jedan od vodećih polirano hrabrost Vetrosa proizvođača i dobavljača u Kini, opremljena profesionalna fabrike i biljke, i nudi besplatan uzorak proizvoda, welc

Detalji o proizvodu

Zibo Jinming glazura Co., Ltd je jedan od vodećih proizvođača polirano Vetrosa hrabrost i dobavljači u Kini, opremljena profesionalna fabrike i biljke, i nudi besplatan uzorak proizvoda, dobrodošli da kupi nam niskoj ceni Polished hrabrost Vetrosa i takođe pozdravljaju da proveri cenu, cenovnik, istraga i kotaciji sa nama.

Vetrosa JM-2159

Original: zibo, Kina

Min Qty:5 tona

Paket: 25 KG / torbu.

Skladištenje: Skladište na suvo područje.

Ova vetrosa može biti su u proizvodnji listello, polirano pločica i microcrystal pločica, poliranje kristal

pločice, keramičke granice.

Širok domet temperatura poliranje vetrosa tako polirano vetrosa pločice imati dobar izgled, uglavnom koristi za 300 * 300 polirano pločica u dvostruki paljbe je svoj najveći funkcija.

Postavili smo Roler kiln koji simuliraju uslove za proizvodnju Fabrika keramičkih pločica za testiranje nam vetrosa na pločici i kupite belina detektor, sjajnom detektor i detektor termalne ekspanzije za testiranje prozirnost, sjajnom i COE, proizvoda za skladištenje u magacinu nakon testa u odnosu. Nekvalifikovanih proizvod ne dozvoljavaju da transporta iz naše fabrike. Moramo dati sve od sebe da garantuje naš proizvod stabilan.

Mi smo kompanija glazura verovanje u zibo grad i lako se koristi za kupca Marku vetrosa naša je osnovna dužnost.

Ovo je nam toplo prodaje vetrosa sa mnogo godina iskustva i razumnoj ceni. Ako imate bilo kakvo pitanje za glancanje vetrosa, detektivi nisu ni ne oklevajte da nas kontaktirate.


Hot Tags:
Srodni proizvodi
Istraga