Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Radimo na keramičke frit za mnogo godina, i imamo bogato iskustvo u ovo polje da biste poboljšali tvoj kvaliteta. Ako ste zainteresovani za naše proizvode, reci nam tvoja zahteva (oko temperatura, pečenja ciklus vremena i glazure efekat) bez oklevanja. Mi nudimo besplatno punjenje od uzorka za test. Takođe inženjeri dostupne usluge kupcima preko mora.

Iskreno pozvati agentu širom sveta da saradjuje sa nama!


Zibo Jinming glazura Co., ltd

Add:Boshan keramičke industrijske zone, Zibo grad, pokrajina Shandong, Kina-255200


Contact:Mr.Eric.Ren

MP: +86-15275979506

Tel: +86-533-4686155

Faks: +86-533-4686169

Viper šta je aplikacija za: +86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

Email:eric@jinmingglaze.com

Vruća linija za servis
+86-533-4686155

Novosti

Dom > NovostiSadržaj

Каква је разлика између полираних плочица и полираног глазура?

Zibo Jinming glazura Co., Ltd | Updated: Jul 10, 2017

Сада постоје многи материјали за декорацију зграде, укључујући полиране плочице, а пуна полирање је једна од више представника ове две, може бити пуно људи на полираним плочицама, а укупна полирање глазура није јасна, не знамо њихове разлике , аутор је посјетио керамику Етон, Ванг Церамицс, Ксизхи за керамичке плочице, керамику на кућну керамику, Киангхуи керамику, де Ли Церамицс и друга задужена предузећа, сумирали су разлику између полираних плочица и свих полирања.

Полирана цигла се односи на високу температуру, високотлачни калуп, а затим брзо брушење, полирање високе брзине. Сва одливена глазура је направљена од цигле, на површини опеке намочене у слоју глазуре, пуцањем, тврдоћа је ниска, површина нема равне плочице равне и светле, али учинак против затезања је јак.

Полирана плочица је врста светле цигле која се полира и формира површином тијела адобеа, која припада цигли. Полиране цигле су тешке за ношење и погодне су за употребу у већини затворених простора осим купатила и кухиње, као што су балкони, спољашњи зидови и сл. На основу примене технологије инфилтрације, полиране плочице могу учинити све врсте имитационог камена, имитације дрвени ефекат

Полирање опеке је више шарено од полираних плочица, а степен симулације је висок, комбинује предности античких опека и полиране плочице, а затим полира површину цигле на бази глазираних плочица. Обрт је сложенији од сјајних плочица. Појава обојене плочице богате боје и полиране плочице светле чисте, стога скупе.

Из боје и текстуре разлике: површина плочице различитих боја неће бити превише јака, у потпуности баците глазуру није ограничена, црвена и црна жута и плава љубичаста потпуно без проблема. Текстура сјајних плочица није сасвим мала и целокупна глазура се може направити у финим линијама као што су игла и нит.

Најважнија разлика је Адобе: Полирана плочица је да се инфилтрира у боју у тело цигле, тако да је на површини испод боје тела од 1-2 мм опеке и површина је иста. А целу глатку бацање је потпуно другачија, потпуно не продире у тело цигле, ако је површина цигле само онда један слој Цханг једног боје слоја свакако је читава полирање глазура.Фулл Полисхед Глазе

Полиране плочице захваљујући посебном производном процесу како би се тврдоћа учинила високом, глатком површином глатке до огледала. Противпровални учинак глазираних плочица, цигла под глазом није као сјајна цигла као процес производње високом температуром и притиском, густина није сјајна опека, тако да је лакше апсорбовати воду од сјајних цигли. Стопа апсорпције воде је такође већа. Глазиране плочице од полираних плочица богате боје, али и сјајне плочице сјајне, али скупе.