Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Radimo na keramičke frit za mnogo godina, i imamo bogato iskustvo u ovo polje da biste poboljšali tvoj kvaliteta. Ako ste zainteresovani za naše proizvode, reci nam tvoja zahteva (oko temperatura, pečenja ciklus vremena i glazure efekat) bez oklevanja. Mi nudimo besplatno punjenje od uzorka za test. Takođe inženjeri dostupne usluge kupcima preko mora.

Iskreno pozvati agentu širom sveta da saradjuje sa nama!


Zibo Jinming glazura Co., ltd

Add:Boshan keramičke industrijske zone, Zibo grad, pokrajina Shandong, Kina-255200


Contact:Mr.Eric.Ren

MP: +86-15275979506

Tel: +86-533-4686155

Faks: +86-533-4686169

Viper šta je aplikacija za: +86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

Email:eric@jinmingglaze.com

Vruća linija za servis
+86-533-4686155

Novosti

Dom > NovostiSadržaj

Tradicionalne debljine keramičkih Frit počeo da se topi temperatura tehnologija

Zibo Jinming glazura Co., Ltd | Updated: Mar 24, 2016

Sada, sve veći broj keramičkih enterprise da iskoristi mikrokristalin tržištu, homogenosti, niska cena konkurenciju. Deo keramičkih kompanije koje žele varijabilni razvoj, razvio je plan da se razvije tanka keramika-keramika, gori i bili pioniri razvoja mikrokristalin, trudeći se napredak u procesu proizvodnje, nadam se da smanje troškove energije, ekološki povoljnijom. Spaljen jednom, ali zbog njene sirov materijal košta, tehnička kontrola, i dalje postoje poteškoće, stoga kristalne proizvode i dalje uglavnom dva puta. Guangdong biser građevinskog materijala, Marketing direktora Dunhuang xiaoyong du, rekao da ne dva puta zbog zapaljene tehnologija sazrijeva, kako bi se garantovala proizvoda, kvalitetno i odgovorno za potrošač, a biser sa dva puta. U međuvremenu, tehnički tim smo stigli do zapaljenog, proizvedene potpunu stabilnost i onda na pijacu.

Dva puta i transparentnost i habanje malo više nego u plamenu, a nakon narezivanja tehnologija je zrela i omogućava Adobe i frit bolji boja i kvaliteta proizvoda su takođe izvršili nadogradnju. Kristalizovao iz razvoj srednjih gori da gori je najkritičnija promena frit tehnologija nadogradnja. Izgorelih keramičkih frit koristi Probili su prethodnih poboljšani frit pokreće topi temperatura tradicionalne tehnologije, koristeći formulu posebno od mikrokristalin stakla, frit na na određene uslove za temperaturu od kristalizaciju, završio skoro uporediva sa tradicionalno ispaljivanje dupli. Upravo zbog prednosti gori očigledno, veći broj keramičkih preduzeća u timu vatru istraživanje i razvoj. Prema nepotpune statistici, u drugoj polovini 2012 godine, u zemlji je razvio je izgorelih keramičkih frit enterprise ne prelazi 10, ali 2013 godine dostigla je oko 15. Prema industriji, kao i proširenje i zrelosti mikrokristalin, 2014 biće koncentrovane epidemije. U Foљanu lokalne, trenutno bavi i keramičkih frit proizvodne kompanije najdalje na tajskom sa glazurom, Cheng Xiang tehnologiju, stvar treba Kai glazura blizu 10.