Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Radimo na keramičke frit za mnogo godina, i imamo bogato iskustvo u ovo polje da biste poboljšali tvoj kvaliteta. Ako ste zainteresovani za naše proizvode, reci nam tvoja zahteva (oko temperatura, pečenja ciklus vremena i glazure efekat) bez oklevanja. Mi nudimo besplatno punjenje od uzorka za test. Takođe inženjeri dostupne usluge kupcima preko mora.

Iskreno pozvati agentu širom sveta da saradjuje sa nama!


Zibo Jinming glazura Co., ltd

Add:Boshan keramičke industrijske zone, Zibo grad, pokrajina Shandong, Kina-255200


Contact:Mr.Eric.Ren

MP: +86-15275979506

Tel: +86-533-4686155

Faks: +86-533-4686169

Viper šta je aplikacija za: +86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

Email:eric@jinmingglaze.com

Vruća linija za servis
+86-533-4686155

Novosti

Dom > NovostiSadržaj

Sistem za kontrolu kvaliteta u JINMING OBOJENA glazura FABRIKE

Zibo Jinming glazura Co., Ltd | Updated: Jul 10, 2016

Sledi kako stvoriti jinming kompaniju za kontrolu kvaliteta keramičkih frit iz sirove materil da keramičke frit, i u poslednji kvaliteta ponovo proverite, ceo sistem da osigura stabilan za kupca keramičkih frit.


1. napraviti sigurno nabavke materijala kvaliteta stabilna

Tehničar će analizirati hemijskih elemenata od strane Multielement brzo analizator za svaku grupu sirovina. Uzorak materijala bi biti spaljena pod 1400℃ temperatura nakon igranja pitu. Materijali koji bi biti odobren koristiti kada se nalazu qualitied sa standardnim materijalima.

2. smo uvek ponovo izvršite testiranje svake grupe keramičkih frit formulu i preko ponovo u nam lab.it bi bio organizovan elektronski grupisanja u radionici pre keramičkih frit formula prolaz testa. sve vrste materijala je mixted dobro raspoređenim i istopila pod 1500℃-1600℃ temperatura i sipao u vodu da završiti proizvoda.

3. Postavicemo Roler kiln koji simuliraju uslove za proizvodnju Fabrika keramičkih pločica za testiranje nam frit na pločici i kupite belina detektor, sjajnom detektor i termalna ekspanzija detektor za testiranje frit je belina, sjajnom i COE, skladište proizvoda u magacinu nakon ispita kvalifikovana. Nekvalifikovanih proizvod ne dozvoljavaju da transporta iz naše fabrike. Moramo dati sve od sebe da garantuje naš proizvod stabilan. Nam naиelo je za rešavanje problema koje sami i napravite praktičnost u naš kupac.


Iskreno vas pozivamo da posjetite naše jinming obojena glazura fabrike u Zibo grad, Kina.