Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Radimo na keramičke frit za mnogo godina, i imamo bogato iskustvo u ovo polje da biste poboljšali tvoj kvaliteta. Ako ste zainteresovani za naše proizvode, reci nam tvoja zahteva (oko temperatura, pečenja ciklus vremena i glazure efekat) bez oklevanja. Mi nudimo besplatno punjenje od uzorka za test. Takođe inženjeri dostupne usluge kupcima preko mora.

Iskreno pozvati agentu širom sveta da saradjuje sa nama!


Zibo Jinming glazura Co., ltd

Add:Boshan keramičke industrijske zone, Zibo grad, pokrajina Shandong, Kina-255200


Contact:Mr.Eric.Ren

MP: +86-15275979506

Tel: +86-533-4686155

Faks: +86-533-4686169

Viper šta je aplikacija za: +86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

Email:eric@jinmingglaze.com

Vruća linija za servis
+86-533-4686155

Novosti

Dom > NovostiSadržaj

U potrazi za strateško partnerstvo sa prekomorskim zemljama

Zibo Jinming glazura Co., Ltd | Updated: Jun 22, 2016

JINMING glazura je proizvođač keramičkih frit u zibo grad, Kina namenski u istraživanje i razvoj naprednih keramičkih frit i biste željeli podijeliti plod sa našim partnerima u celom svetu.

Smo ne samo snabdeva kvaliteta keramičkih frit ali takođe u potrazi za strateško partnerstvo sa prekomorskim zemljama. Godine prakse u masivne proizvodnje i upravljanje nam omogućiti da imaju dovoljno iskustva, sa kojim smo preduzeti da pružaju naši Prekomorski partneri ažurirane proizvode u ovom polju. Na osnovu lokalnih resursa, tržište potencijalnim i materijalnog statusa, pomažemo našim partnerima da završim laboratorisjki test i malih ili velikih razmera proizvode. Naša obaveza je da naš partner je takođe sastoje od ažurirani frit "," planiranje proizvodnje "," tehnička konsultantske, operater je trening, istraživanje tržišta i sl.

Došli smo da garantujem je da naš Prekomorski partner mogao uspešno završi laboratorisjki test i proizvoditi na liniji u kratkom vremenu i da nastavi ubrzano zadovoljavajući profit. Očekujemo da Naša vizija dobitak će nas dovesti više poslovnih partnera na duge staze.

Dobro došli u kontakt sa nama!