Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Radimo na keramičke frit za mnogo godina, i imamo bogato iskustvo u ovo polje da biste poboljšali tvoj kvaliteta. Ako ste zainteresovani za naše proizvode, reci nam tvoja zahteva (oko temperatura, pečenja ciklus vremena i glazure efekat) bez oklevanja. Mi nudimo besplatno punjenje od uzorka za test. Takođe inženjeri dostupne usluge kupcima preko mora.

Iskreno pozvati agentu širom sveta da saradjuje sa nama!


Zibo Jinming glazura Co., ltd

Add:Boshan keramičke industrijske zone, Zibo grad, pokrajina Shandong, Kina-255200


Contact:Mr.Eric.Ren

MP: +86-15275979506

Tel: +86-533-4686155

Faks: +86-533-4686169

Viper šta je aplikacija za: +86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

Email:eric@jinmingglaze.com

Vruća linija za servis
+86-533-4686155

Novosti

Dom > NovostiSadržaj

Отпорно на хабање од полираног глазираног глазура

Zibo Jinming glazura Co., Ltd | Updated: Oct 27, 2017

Боје су богате све плочице за глазирање плочица, након високих температурних синтеровања керамичких плочица, текстура за бојење боје је дијагностичка боја, не обична обојена плочица, али може видјети, додирнути посебну боју мишићних линија, шарене, разнолике боје, текстура природна. Сви производи за застакљивање се могу полирати или не полирати, како би задовољили жеље различитих потрошачких група. Потпуно сјајни глазура

Дужи век трајања, опћа полирна цигла са дугачком, лако матском светлошћу, старинска цигла са дугим, јер је површина глазуре релативно танка, лако се носи. Глазирана плочица са пуна полирна глазура је дебља и лагана за ношење, тако да је век трајања 3 пута већа од опште микро прашине.

Светло Ова карактеристика још увек привлачи пуно потрошача, јер ће се овај декоративни кућни простор појавити врло светло. Све плочице имају тачку која није добра ствар, али постаје недостатак, то јест, површина је глатка, јер са безбедносне тачке гледишта породичног живота, превише глатка површина плоче ће повећати несигурност у животу, то јест, у употреби ове плочице да узмемо у обзир сигурносност проблема, посебно код куће са старијим особама или дјецом. Потпуно сјајни глазура Све остакљени плочасти тврди отпорни на хабање, тренутно углавном прозирне глазиране или прозирне конвексне глазуре, примјењују се на Пуне плочице од полираног глина постављају полиране плочице и предности античке опеке у једном, застакљену као полирану опечену глатку чисту боју, док су његове боје за глазуру као што су антички опеке попут богате, дебеле или предивне боје. Стручњаци стручњака сматрају да је потпуна полирање керамичке плочице у комбинацији са предностима полираних плочица и античких опека, погодних за употребу поред тоалета, кухиње, већине затворених простора.

Пуна глазирана керамичка плочица у употреби технологије инфилтрације на бази свих глазираних плочица може учинити све врсте имитационог камена, имитације дрвета. Захваљујући естетским факторима, сорте керамичких плочица на кинеском тржишту су биле велике, велике спецификације предивне и врхунске полиране керамичке плочице углавном, попут "камена" као имена свих глазираних плочица, ултра фине фине цигле, микрокристалног стакла , поликристални микро прах итд., велики број врхунских глазираних производа за плочице заслепљујуће.