Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Radimo na keramičke frit za mnogo godina, i imamo bogato iskustvo u ovo polje da biste poboljšali tvoj kvaliteta. Ako ste zainteresovani za naše proizvode, reci nam tvoja zahteva (oko temperatura, pečenja ciklus vremena i glazure efekat) bez oklevanja. Mi nudimo besplatno punjenje od uzorka za test. Takođe inženjeri dostupne usluge kupcima preko mora.

Iskreno pozvati agentu širom sveta da saradjuje sa nama!


Zibo Jinming glazura Co., ltd

Add:Boshan keramičke industrijske zone, Zibo grad, pokrajina Shandong, Kina-255200


Contact:Mr.Eric.Ren

MP: +86-15275979506

Tel: +86-533-4686155

Faks: +86-533-4686169

Viper šta je aplikacija za: +86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

Email:eric@jinmingglaze.com

Vruća linija za servis
+86-533-4686155

Novosti

Dom > NovostiSadržaj

Generalni direktor govor sa sastanka kupca Bangladeš

Zibo Jinming glazura Co., Ltd | Updated: Jul 08, 2016

Zibo jinming glazura co., ltd, je bila da se razvija, korak po korak i koncentracijom na ideju da dobre volje i vrhunskog kvaliteta, bez obzira na to kada je u budućnosti ili u prošlosti.


Smo mogu da donesemo zakljucak kroz istoriju neke uspešan poduhvata da je kvalitet je njihov život i inovacija je njihove duše i enterprise vrednost bujne tržišta na kraju, što je odraz. Sa spoja Kine u WTO i kombajn jedan pojas jedan put strategija, to postaje. Nadamo se da se suoči sa međunarodnim markrt konkurencija zajedno sa vama.


Zibo jinming glazura, preuzima na tržištu kao vodič, kvalitet kao život, oslanjajući se na tehnoloških inovacija u obzir za stabilan razvoj na tržištu žestoka, istražuje tržište tezi, strogo kontrolu kvaliteta, ulaganje kapitala obezbedilo sigurno ukupna tehnološka nadogradnja projekata i čak i poboljšanje kvaliteta proizvoda.


Tamo je predivno okruženje i uslovima dobre proizvodnje i tehnologija uslovi.

Iskreno mi želimo da uspostavimo dugu vezu sa tobom. Hvala ti.