Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Radimo na keramičke frit za mnogo godina, i imamo bogato iskustvo u ovo polje da biste poboljšali tvoj kvaliteta. Ako ste zainteresovani za naše proizvode, reci nam tvoja zahteva (oko temperatura, pečenja ciklus vremena i glazure efekat) bez oklevanja. Mi nudimo besplatno punjenje od uzorka za test. Takođe inženjeri dostupne usluge kupcima preko mora.

Iskreno pozvati agentu širom sveta da saradjuje sa nama!


Zibo Jinming glazura Co., ltd

Add:Boshan keramičke industrijske zone, Zibo grad, pokrajina Shandong, Kina-255200


Contact:Mr.Eric.Ren

MP: +86-15275979506

Tel: +86-533-4686155

Faks: +86-533-4686169

Viper šta je aplikacija za: +86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

Email:eric@jinmingglaze.com

Vruća linija za servis
+86-533-4686155

Novosti

Dom > NovostiSadržaj

Boweijing i gusta struktura proizvoda-keramička

Zibo Jinming glazura Co., Ltd | Updated: Mar 24, 2016

Boweijing-keramika sa debelim je kristalizovao kroz tržišne konkurencije i izvedene proizvode. Boweijing je rasprostranjena u dekoraciju kuće, glavni konkurenti su tradicionalni mikro-kristal, kamen i pločice, boweijing netrošenja od kamena, malo slabije da ispolira, termalna otpornost, krek otpor je daleko superiorniji od tradicionalnih mikro-kristalni kamen. Tankim slojem staklo-keramika, boweijing glatkost je nešto niža u odnosu na tradicionalne kristalizovao, ali više nego oni od kamena, ali takođe rešava glazirane polirani talas fenomena. Boweijing i kristalizovao sa jednom vrlo važna razlika "Trošak". Tanka keramičkih pločica proizvođača su relativno stroga kontrola od ovog trenutka, veličine 1 kvadratnog tanke keramičke frit običnim mikrokristalin, smanjuje 1.5 kg, njegov trošak proizvodnje može se reći u sa glazurom polirano i zajednički izmedju kristalizovao. Boweijing pozicioniranje u na kristalne i sa glazurom polirano između cena je malo iznad cela kamen. Tanka mikrokristalin cene, da dozvoli potrošača prihvatanja, ima potencijal za postati jedan od razvoj tržišta keramičkih pločica. Sa druge strane, neki sa tradicionalnog koncepta izbor potrošača zamrznuto, samo gledam staklo-keramička sloju debljine, nadju vrlo tanka je definitivno eksperimenata, koji su tanki mikrokristalin promocija potrebe za rešavanje problema.

Gusta, keramike sve razlikuje od boweijing tržišnu poziciju svoje konkurente su operacija visokog rizika pločice proizvodi, uglavnom promotivne fokus je i razvijenijim priobalnim područjima u istočnom Kini, uglavnom usmerenih na sofisticiranu klijentelu, zadovoljile posvećujete kvalitetne potrošače, gde je protok relativno veliki hoteli, klubovi, tržnim centrima i drugim najkvalitetniji javnim mestima takođe imaju velike prednosti.