Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Radimo na keramičke frit za mnogo godina, i imamo bogato iskustvo u ovo polje da biste poboljšali tvoj kvaliteta. Ako ste zainteresovani za naše proizvode, reci nam tvoja zahteva (oko temperatura, pečenja ciklus vremena i glazure efekat) bez oklevanja. Mi nudimo besplatno punjenje od uzorka za test. Takođe inženjeri dostupne usluge kupcima preko mora.

Iskreno pozvati agentu širom sveta da saradjuje sa nama!


Zibo Jinming glazura Co., ltd

Add:Boshan keramičke industrijske zone, Zibo grad, pokrajina Shandong, Kina-255200


Contact:Mr.Eric.Ren

MP: +86-15275979506

Tel: +86-533-4686155

Faks: +86-533-4686169

Viper šta je aplikacija za: +86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

Email:eric@jinmingglaze.com

Vruća linija za servis
+86-533-4686155

Novosti

Dom > NovostiSadržaj

Bo Tao Kiln Frit Kiln tehnologija u tehnološka dostignuća u nove visine

Zibo Jinming glazura Co., Ltd | Updated: Mar 24, 2016

Bo Tao od keramičkih frit kiln ako ubacite zgrada, od dizajna za izgradnju izvrsnost. Na izbor materijala, odaberite razuman mešavinu nauka, frit kilns ukupni servis život u trajanju do tri godine, a troškovi nije previsoka. Ako ceo životni ciklus za izračunavanje troškova, nego proizvod život oko jedne godine peć košta čak i niže.

Jasno je da je Bo Tao peж za dizajn i izgradnju fabrike u provinciji Guangdong otopljenom oblast 12 kvadratnih metara keramičkih frit ako ubacite, tri godine kasnije, u održavanju u prvoj polovini ove godine, razlozi za njegov neuspjeh je ta peć regenerator blokada. "Ako nije blokirana i PEĆI može da se koristi i za više od 6 meseci. Rivers je rekao, a onda popravljen samo zamenjen regenerator kontrolor, dno i otapanje zid ciglu, drugima poput zidova regenerator, grudi zid i pokrij deo bazena se topi ne uklanjaju,"i dalje nastaviti da koristite očekivane života grudni koš i pokriva više od dve godine. "Jasno je da života keramičke frit kiln da postigne takav poklon malo u industriji, ovo je doneo ogromnu ekonomsku korist proizvođačima i značajne uštede.