Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Radimo na keramičke frit za mnogo godina, i imamo bogato iskustvo u ovo polje da biste poboljšali tvoj kvaliteta. Ako ste zainteresovani za naše proizvode, reci nam tvoja zahteva (oko temperatura, pečenja ciklus vremena i glazure efekat) bez oklevanja. Mi nudimo besplatno punjenje od uzorka za test. Takođe inženjeri dostupne usluge kupcima preko mora.

Iskreno pozvati agentu širom sveta da saradjuje sa nama!


Zibo Jinming glazura Co., ltd

Add:Boshan keramičke industrijske zone, Zibo grad, pokrajina Shandong, Kina-255200


Contact:Mr.Eric.Ren

MP: +86-15275979506

Tel: +86-533-4686155

Faks: +86-533-4686169

Viper šta je aplikacija za: +86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

Email:eric@jinmingglaze.com

Vruća linija za servis
+86-533-4686155

Novosti

Dom > NovostiSadržaj

Baoyou glazura: Polje tehnologija inovacije da iskoriste zrno visoke

Zibo Jinming glazura Co., Ltd | Updated: Mar 24, 2016

"Imamo na testu kiln, materijal napravljen specijalno proizvoda dostupne su svaki dan. Je trenutno proučava kako frit u polirano kristalne Brik baca pod slojem glazura, da se proizvod više jedinstvenih teksture, proizvod ušla je u pilot fazi. "Bao-Li Lin, generalni direktor glazura, a nova generacija žena glava studija u razvoju novih proizvoda. U njenim očima, u trenutnoj fazi transformacije tržišta, fokusirala samo na inovacije i tehnologiju istraživanjem i razvojem proizvoda, kako bi se iskoristi na tržištu. To može biti očekuje da ako uspešan razvoj novog proizvoda, to će definitivno izazvati kristalne Brik baca novi trend u polju.

Kristalne Brik baca se koristi u zidovima, hodnicima i drugim mestima, polirani kristal pločica koristi u zemlji u drugoj polovini prošle godine. Međutim, ako se proizvod koristi, zahteva visoke površinske tvrdoce i transparentnost i striktne mere za sprečavanje pojava ogrebotine. Kristalne Brik baca površinske čvrstoće je određen polirano kristal-rastopa, prema Li Lin uvedeni, dragi prijatelju frit glazura kristal polirano pločica površinske čvrstoće do 4800 o/min, više od drugih preduzeća 4100-4300, takođe je daleko više od drugih preduzeća.

Visok kvalitet proizvoda bez stroge proizvodnje nadgledanje i upravljanje. Dobro je poznato da frit "mehurića" fenomena 60% nečistoća iz proizvodnog procesa. U tom cilju, Po glazura izuzetno ekološke proizvodnje, poboljšati prašine na radnom mestu, izolacija, čišćenje zgrade do dva sata dnevno. U stvari, počevši od oktobra prošle godine, Bao glazura bar uložila 5 miliona juana, energično ispravlja izgradnja, poboljšanje uslova za proizvodnju i Optimizacija unutrašnje Management, striktne uslove za svakog zaposlenog mora da se pridržava uslova da se bave svim aspektima proizvodnje. Da bi se u skladu sa međunarodnim standardima proizvodnje energije i zaštitu životne sredine, kompanija je teško naoružan u uvođenju uvezene opreme, automatizaciju kontrole proizvodnje, radnici elektrane i oko 12 osoba, u proseku, svaki uređaj treba samo jedan operater, fabrika proizvodnja skladnog suživota s okolinom.