Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Radimo na keramičke frit za mnogo godina, i imamo bogato iskustvo u ovo polje da biste poboljšali tvoj kvaliteta. Ako ste zainteresovani za naše proizvode, reci nam tvoja zahteva (oko temperatura, pečenja ciklus vremena i glazure efekat) bez oklevanja. Mi nudimo besplatno punjenje od uzorka za test. Takođe inženjeri dostupne usluge kupcima preko mora.

Iskreno pozvati agentu širom sveta da saradjuje sa nama!


Zibo Jinming glazura Co., ltd

Add:Boshan keramičke industrijske zone, Zibo grad, pokrajina Shandong, Kina-255200


Contact:Mr.Eric.Ren

MP: +86-15275979506

Tel: +86-533-4686155

Faks: +86-533-4686169

Viper šta je aplikacija za: +86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

Email:eric@jinmingglaze.com

Vruća linija za servis
+86-533-4686155

Izložba

Dom > IzložbaSadržaj

Ekranu štampaju direktno u staklo na tehnologiji aplikacije glazura

Zibo Jinming glazura Co., Ltd | Updated: Mar 24, 2016

Staklo štampanje perom

Ekran se štampa na staklu, graviranje i štampanje Sito štampa sa generalom isto. Staklo opcije štampanja u tinti za štampanje. Staklo štampanje mastilo se sastoji od tri komponente:

(1) polako se topi materijal za staklo. Mastilo pravio staklo staklo se obično sastoji od Silika, sastoji se od tri bor oksid, olovo oksid i aluminijum oksida.

(2) staklo boje. Štampanje imobilizacija sindrom staklo mora biti kroz velike toplote sintering da slikam na staklu, stoga nema pigmenta mastila sa organskih pigmenata, možete koristiti samo neorganski metalni oksidi. Jednom kroz velike toplote sintering, integrisanje ovih oksidi metala i stakla, staklo je na boju. Koje se često koriste neorganske pigmenata za staklo štampanje mastilo su sledeći:

Kadmijum sulfid crvena; žuti chromate olovo, kadmijum sulfida, uranijuma soli;

Hidroksid zeleni; Plavi aluminijum proceduru;

Braon iron oxide i kalcijum oksid, kaolin, Bela.

Crni iridijum oksid, mangan oksid mix;

Varijacije boje su beskrajne na ekranu, prelaz da biste prikazali različite različitim tonovima i vrednosti od različitih sjaja, često više boja korekcije.

Fusible staklo staklo boje da idu zajedno i samleti da puder može da se koristi kao mastilo, takođe puder u prahu staklo glazura.

(3) na lak. Lak je staklo mastilo korice. Sastoji se od terpineol, terpentin, dodajući odgovarajući veziva smole distribucije. Pisanje perom nafte i imaju određeni stepen mobilnosti, staklo glazura puder može namaz je vrlo dobro, ima dobar printability, na sintering u staklu, pre nego što je glazura topljenja, gasifikaciju gori čisto, ne nepovoljno utiče na formiranje glazura.