Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Radimo na keramičke frit za mnogo godina, i imamo bogato iskustvo u ovo polje da biste poboljšali tvoj kvaliteta. Ako ste zainteresovani za naše proizvode, reci nam tvoja zahteva (oko temperatura, pečenja ciklus vremena i glazure efekat) bez oklevanja. Mi nudimo besplatno punjenje od uzorka za test. Takođe inženjeri dostupne usluge kupcima preko mora.

Iskreno pozvati agentu širom sveta da saradjuje sa nama!


Zibo Jinming glazura Co., ltd

Add:Boshan keramičke industrijske zone, Zibo grad, pokrajina Shandong, Kina-255200


Contact:Mr.Eric.Ren

MP: +86-15275979506

Tel: +86-533-4686155

Faks: +86-533-4686169

Viper šta je aplikacija za: +86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

Email:eric@jinmingglaze.com

Vruća linija za servis
+86-533-4686155

Izložba

Dom > IzložbaSadržaj

Mlaznice za ink jet mašine Uobičajeni problemi sa štampanjem i rešavanje metode

Zibo Jinming glazura Co., Ltd | Updated: May 30, 2016


1.problem: crtanje linije
crtanje linije je uobičajeni problem od Ink Jet stamparije u procesu proizvodnje da utiču na kvalitet i kontinuirane proizvodnje, ovo je uglavnom uzrokovan mlaznica blokada. Zbog otvor mlaznice i mastilo dot vrlo tanka (mikrona), malu nečistoća, prašina i vodene pare je dovoljno da blokirate mlaznice, ili Prikrij prskam mastilo tačke, blokada je uobičajena defekt Ink Jet stamparije

Uopšteno govoreći, blokada je podeljena na dva dela: unutar blokada i spoljni blokiranje mlaznice. Unutar mlaznica je blokiran je obično uzrokovano mastilo put zagađenja i mastilo padavina ova dva razloga, a mastilo put zagađenje obično uzrokuje nove opremljene delovi nisu potpuno čista, pa kad zamene delovi treba da opere strogo, u isto vreme, filter obično jedan do dva meseca sve se promenilo na redovnoj bazi. Spoljni blokada obično uzrokuje mašina sama ili eksterni zagađenja, spoljni zagađenja je iz prašine u radionici, takođe iz prašine i vodene pare od pločica telo.

2.problem: kada je proizvodnja kapi perom
Mogući razlozi: mlaznice kapi perom ili usisne cevi za sila nije dovoljno.
Rešenje: (1) povećanje vakuumske diplome; Analiza: povećanje utjecaja od mlaznice da kapi mastilo, koji se obično koriste u pritisak može ne ispunjavaju uslove na instalirani, kantu ne slepo povećanje vakuumske stepena.
(2) smanjenje temperature pločica tela; Analiza: pločica telesna temperatura je srednja će proizvoditi neke vodene pare, kapljice vode će kombinovati sa mastilom za formiranje je prenaglio i kapi postepeno formirana.
(3) metodom automatsko čišćenje oprati mlaznica; Analiza: ručno, fizičkog čišćenja, je najjednostavnije i najčešće hitan tretman.
(4) povećanje frekvenciju usisne cevi; Analiza: na osnovu pritisak je dovoljno velika.

3.problem: u proizvodnji proces ima belu liniju
Mogući razlozi: mlaznica blokirana; Analiza: to mogla biti čestica, takođe kapi mastilo.
Rešenje: (1) srednje usisa diploma, spusti to; Analiza: viši vakuum stepena mogu da suzbijem ink jet normalno;
(2) kapi mastilo, automatsko čišćenje sistem mlaznica; Analiza: jedan od hitne rukovanja u proizvodnji.
(3) sa čistog platna obrisati mlaznice, obrati paznju na mlaznice ne može da obriše nazad, samo u jednom pravcu obrisati u suprotnom, to će oštetiti mlaznica; Analiza: koji se obično koriste za automatsko čišćenje mlaznica nije uspelo.
(4) poboljšanje napona i sa 100% slike u sivim tonovima za štampanje neprekidno; Analiza: efekat nije vrlo dobro, ali mogla kroz cestu mastilo da se štampanje u normalu;
(5) prebacite se u i iz cevi na crevo da bi mastilo teče obrnuti; Analiza: nakon automatsko čišćenje nije uspelo mlaznica "i" ručno obrisati mlaznice da koristite.

4.problem: vakum stepena u procesu proizvodnje nije stabilan
Mogući razlozi: okvir olovke su vazduh ulazi ili curenje mastilo putu.
Rešenje: (1) potvrdu da je pumpa za mastilo, pena pumpa, cirkulaciju pumpa radi ispravno, imajte na umu: Zamena mastila pumpa, pena pumpa mora jasno videti u i van lulu;
(2) da proverite da li je defoamer filtera je unutra i van cevi;
(3) da li filter cev Kleme, pogledaj ga, pogledaj ga cev ponovo.

5.problem: imati depozita ink ili Sacekaj perom
Mogući razlozi: napetost mastila je nisko ili mlaznim mašina napona se ne uklapa.
Rešenje: (1) promenite pod visokim naponom perom; Analiza: nije preporučljivo isprazniti perom i pranje čiste će proizvoditi puno troškova, ako nije čisto, različite vrste mastila reakcija može doći do i utiču na mlaznica perom;
(2) smanjiti napon Ink Jet mašine, posmatram drži mastilo, imajte na umu da ne napravi veliki talas kada podesite napon. Analiza: preporučuje se taj otklanjanje grešaka napon da bi se uklopio napetost mastila, obično otklanjanje grešaka prilikom instalacije.