Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Radimo na keramičke frit za mnogo godina, i imamo bogato iskustvo u ovo polje da biste poboljšali tvoj kvaliteta. Ako ste zainteresovani za naše proizvode, reci nam tvoja zahteva (oko temperatura, pečenja ciklus vremena i glazure efekat) bez oklevanja. Mi nudimo besplatno punjenje od uzorka za test. Takođe inženjeri dostupne usluge kupcima preko mora.

Iskreno pozvati agentu širom sveta da saradjuje sa nama!


Zibo Jinming glazura Co., ltd

Add:Boshan keramičke industrijske zone, Zibo grad, pokrajina Shandong, Kina-255200


Contact:Mr.Eric.Ren

MP: +86-15275979506

Tel: +86-533-4686155

Faks: +86-533-4686169

Viper šta je aplikacija za: +86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

Email:eric@jinmingglaze.com

Vruća linija za servis
+86-533-4686155

Izložba

Dom > IzložbaSadržaj

Niska temperatura prozirne Frit

Zibo Jinming glazura Co., Ltd | Updated: May 17, 2016


Zibo Jinming glazura Co., ltd je specijalizovana za razvoj, proizvodnju i prodaju frits. Imamo vrhunskih stručnjaka koji imaju iskustva u industriji glazura i pločice industrija godinama, naše usluge uključuju razvoj, projektovanje i poboljšanje proizvoda, čime bi da nastavi da povećava proizvode dodatnu vrednost za klijente.


Nam frits su sada popularna među velikim i srednje skale građevinskim preduzećima i domaćinstvo keramike preduzeća na unutrašnjem planu, a pločice su izvezeni u svetu kao što su jugoistočne Azije, Bliskog istoka, Amerike i Afrike itd. Na frits uključuju: unutrašnjih poslova zid pun poljskih frit, unutrašnjih poslova srednje-, srednje - i nisko-temperatura titanijum dioksid frit, vrhunski unutrašnjih poslova zid cirkonijum beli frit i cirkonijum beli štampanja glazura puder, vrhunski unutrašnjih poslova zid milky beli frit i Ink Jet frit, Mat glazura i matt frit, otporni zemlju glazura, srednje-, srednje - i niska temperatura otporan frit, pod pločica punom poljski frit, pod pločica mikrokristalin frit, pod pločica kristal frit , pod pločica Met frit, pod pločica mat glazura i sl.