Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Radimo na keramičke frit za mnogo godina, i imamo bogato iskustvo u ovo polje da biste poboljšali tvoj kvaliteta. Ako ste zainteresovani za naše proizvode, reci nam tvoja zahteva (oko temperatura, pečenja ciklus vremena i glazure efekat) bez oklevanja. Mi nudimo besplatno punjenje od uzorka za test. Takođe inženjeri dostupne usluge kupcima preko mora.

Iskreno pozvati agentu širom sveta da saradjuje sa nama!


Zibo Jinming glazura Co., ltd

Add:Boshan keramičke industrijske zone, Zibo grad, pokrajina Shandong, Kina-255200


Contact:Mr.Eric.Ren

MP: +86-15275979506

Tel: +86-533-4686155

Faks: +86-533-4686169

Viper šta je aplikacija za: +86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

Email:eric@jinmingglaze.com

Vruća linija za servis
+86-533-4686155

Izložba

Dom > IzložbaSadržaj

Glazirane Keramicke plocice govno kvaliteta diskusija

Zibo Jinming glazura Co., Ltd | Updated: Mar 24, 2016

⑴ proizvodnja otapanje blok svrhu tera Stopilo Yu vode sirovina ne rastvorenog obavezno napravila otapanje blokirali, rastvorenog Yu vode sirovina i nije rastvorio raspuštena je Yu vode sirovina pomešane po visokim temperaturama otapa Hou formiran ne Yu vode staklo se topi bloka; čini sirovine u do raspadanja kristalne vode i soli karbonat, pune oksidacije, smanjene glazura narezivanje Shi raspadanje reakcije; stvara otrovni sirovine u nontoxic ili toksiиnosti je mikro-obrasca, garantuju pripadnik zdravlja telo. Low-topi glazura da koristite boraksu, borovu kiselinu, natrijum karbonat, Kalijum nitrat, kao što je crveni trag, frit se moraju stoga izvršiti da biste primenili.

⑵ frit peći vrste frit svesti na sledeće četiri vrste peći: frit - grupno-tip peći (to je crucible peć), ova vrsta peći je eliminisan--kontinuirano frit peći (na Konusni crucibles sa van rupe u donjem delu). Ova aplikacija fabrika peć, kotao za gornji hranjenje nakon zagrevanja, raspadanje oksidacije i topi, zajedno se kombinuju rupu od ispod u bazen. --Rotary topi peći, zapravo je peći na grupnom-tip. Prah je dodao, rotirajuće peći i žestoku praha otopiti u roku od legura, pa, potom dodajte bazen, i tako proizvodnje;--bazen-frit peći hranjenja u povremene hranjenja ili kontinuirano puni, plamen kretanja pravo plamen i oboje uzvratio i otopiti frit kontinuirano oticanjem dobro. Četiri vrste frit peći, Peći, i uglavnom zavisi od fabrike za proizvodnju skala, u zavisnosti od vrste goriva, bez obzira na to koji oblik frit peći aplikacije, za mene najvažnija stvar u frit se proizvodi u skladu sa zahtevima kvaliteta.