Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Radimo na keramičke frit za mnogo godina, i imamo bogato iskustvo u ovo polje da biste poboljšali tvoj kvaliteta. Ako ste zainteresovani za naše proizvode, reci nam tvoja zahteva (oko temperatura, pečenja ciklus vremena i glazure efekat) bez oklevanja. Mi nudimo besplatno punjenje od uzorka za test. Takođe inženjeri dostupne usluge kupcima preko mora.

Iskreno pozvati agentu širom sveta da saradjuje sa nama!


Zibo Jinming glazura Co., ltd

Add:Boshan keramičke industrijske zone, Zibo grad, pokrajina Shandong, Kina-255200


Contact:Mr.Eric.Ren

MP: +86-15275979506

Tel: +86-533-4686155

Faks: +86-533-4686169

Viper šta je aplikacija za: +86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

Email:eric@jinmingglaze.com

Vruća linija za servis
+86-533-4686155

Izložba

Dom > IzložbaSadržaj

Kristalno jasan frit funkcija

Zibo Jinming glazura Co., Ltd | Updated: Mar 24, 2016

Biti raspušten porcelanske proizvedenih u kristalno jasno frit služi da bi rastvorljiva materijala tako otrovna sirovine slobodan otrovna, raspadom glazura, oksidacije na slabljenje protiv, kao fluks padom temperatura sintering porcelana, porcelanske i brzo puca na niskoj temperaturi, da prenesem glazura kvaliteta, mobilizaciju funkciju robe.

Čišćenje Signs

1. metod uranjanje u hladnu vodu: koristite malu posudu ili Kup, će biti defanzivan od soli u posudu, mesto kristal uronjeni u vodi oko 30 minuta, onda koristite malu četkicu, kristal je lagano napred-nazad, mašući u vodi na neko vreme, napolju na suvom sa papirne ubruse.

2. temeljno čišćenje: koristite malu posudu ili obrambene kup Liangzhuang nakon što se so topi u toplu vodu, potopi 24 h 10 grama po satu. Konačno, suva sa meka pamučnom. Kraljevsko stalno soli pranje, s obzirom na kristal vrlo, vrlo veliki uticaj delova ljudski, ljudski je otkrio. Ali ne utiče na prirodnu ulogu.

3. brzo čišćenje: sticanje obrambene so, zakopati prečišćavanje kristal. Sadnja treba 24 sata odjednom, a ima neku Manu, to je ako je ljudsko u odbrambene kristal so će dati ljudski deo emisije.

Stoga ako je ljudski moguće obraditi Vir kristali soli. Iznad 3 dela je relativno jednostavna konzervacije metode.