Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Radimo na keramičke frit za mnogo godina, i imamo bogato iskustvo u ovo polje da biste poboljšali tvoj kvaliteta. Ako ste zainteresovani za naše proizvode, reci nam tvoja zahteva (oko temperatura, pečenja ciklus vremena i glazure efekat) bez oklevanja. Mi nudimo besplatno punjenje od uzorka za test. Takođe inženjeri dostupne usluge kupcima preko mora.

Iskreno pozvati agentu širom sveta da saradjuje sa nama!


Zibo Jinming glazura Co., ltd

Add:Boshan keramičke industrijske zone, Zibo grad, pokrajina Shandong, Kina-255200


Contact:Mr.Eric.Ren

MP: +86-15275979506

Tel: +86-533-4686155

Faks: +86-533-4686169

Viper šta je aplikacija za: +86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

Email:eric@jinmingglaze.com

Vruća linija za servis
+86-533-4686155

Izložba

Dom > IzložbaSadržaj

Diskusija o Inspekcija kvaliteta govno

Zibo Jinming glazura Co., Ltd | Updated: Mar 24, 2016

Vrlo brz, efikasan način za testiranje, napravljen je od fritted glazura frit stavi na uzorcima pločica, eksperimente u Roler, prepisao gori nakon narezivanja sistem, proverite uzoraka glazure, sjaj, prozirnost neprozirno, normalne ili svilene efekata.

Njihov režim operacije je da se 100g frit, nakon što je napravljen od fritted glazura (manipulisati glazura preciznost, tehničke karakteristike, kao što je gustine, viskoznosti od glazura) bruљenja na uzorcima pločica, preostalo u gustine i kvalitet glazura na osnovu iste činjenice, napravio test striptiz. Će pokušati u pod isti sistem od sintering ispaljivanje glazirane pločice, pucaju izvršio inspekciju.

Vlasništvo frit glazura: glazura frit situacija uveo deo sirovine u glazura. Kada pripremate glazura, ako je potrebno, malo vode rastvorljiva sastojke, kao što su љalitru, boraksu itd, mora uzeti njihove stope i kvarca ili drugih silikat materijala pod određenim prećutnog razumevanje, a miks, napravljen od frit, dike u vodu rastvorljiva materijala u proizvodnji sa glazurom otopljenom u vodi. Kao što su boje na tragu Frits topi unapred, za distribuciju pigmenta je više gline u glazura mešoviti glazura napravljena od sitno tlo briljantno ima stabilne suspenzije i telo se prilagodjava.