Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Radimo na keramičke frit za mnogo godina, i imamo bogato iskustvo u ovo polje da biste poboljšali tvoj kvaliteta. Ako ste zainteresovani za naše proizvode, reci nam tvoja zahteva (oko temperatura, pečenja ciklus vremena i glazure efekat) bez oklevanja. Mi nudimo besplatno punjenje od uzorka za test. Takođe inženjeri dostupne usluge kupcima preko mora.

Iskreno pozvati agentu širom sveta da saradjuje sa nama!


Zibo Jinming glazura Co., ltd

Add:Boshan keramičke industrijske zone, Zibo grad, pokrajina Shandong, Kina-255200


Contact:Mr.Eric.Ren

MP: +86-15275979506

Tel: +86-533-4686155

Faks: +86-533-4686169

Viper šta je aplikacija za: +86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

Email:eric@jinmingglaze.com

Vruća linija za servis
+86-533-4686155

Izložba

Dom > IzložbaSadržaj

Prednosti i mane upoređivanje prednosti Glos sa glazurom uglađena prirodno i udobno dekorisana

Zibo Jinming glazura Co., Ltd | Updated: Mar 24, 2016

Polirano glazirane pločice od prirodnih ulja se može uporediti sa prirodni kamen

Prirodni kamen teksture i prirodni sjaj je ljude kao i traženo razuma, i pun baca glazura pločica proizvoda, nakon što je Visoka temperatura je otpustio zhihou, u prirodni sjaj stepeni aspekata, savršen, potpuno možete i prirodnog kamena faza uporediva, posebno od troška aspekti znatno kap generacija, stvarne izgradnje postala jednostavno polako, i ekološke aspekte standardni "i" indeks više je smanjena , potpuno bez zabrinut radijacije i boja od problema. Prirodni kamen ima prednosti u prirodne boje, ali stvarne upotrebe ima mnoge neugodnosti i sa glazurom polirano da prevaziđe sve manjkavosti, ekonomski praktičnosti i jači.

Glazirane polirano antičke opeke i pločice su prednosti i mane od integrisanog prednosti veoma dobrog kvaliteta

Pun baca glazura proizvodi vrstu poslovanja je najviše glavne karakteristike proizvoda i u proizvodnji punu baca glazura Brik snagu aspekti Brenda veoma ima prednost, poseban dizajn napolje i prirodne kamene redove konzistentan opekarskih proizvoda, više je ima prvoklasni dizajn tima u za pravljenje i dostigao procesa, za praktične standard je visoko potrošača za pun baca glazura proizvodnju opekarskih proizvoda najvažnijih funkcija takođe je miran dizajn dobar potrošeni tipa nakon visoku temperaturu Pročišćavanje procesa za bojenje popravio, i nastavi svoj hemijske stabilnosti, da bi poboljšala jasnije prednosti u životu, naročito u poređenju sa polirano pločice i prastara cigla, polirani glazura karakteristike su stabilnije.