Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Radimo na keramičke frit za mnogo godina, i imamo bogato iskustvo u ovo polje da biste poboljšali tvoj kvaliteta. Ako ste zainteresovani za naše proizvode, reci nam tvoja zahteva (oko temperatura, pečenja ciklus vremena i glazure efekat) bez oklevanja. Mi nudimo besplatno punjenje od uzorka za test. Takođe inženjeri dostupne usluge kupcima preko mora.

Iskreno pozvati agentu širom sveta da saradjuje sa nama!


Zibo Jinming glazura Co., ltd

Add:Boshan keramičke industrijske zone, Zibo grad, pokrajina Shandong, Kina-255200


Contact:Mr.Eric.Ren

MP: +86-15275979506

Tel: +86-533-4686155

Faks: +86-533-4686169

Viper šta je aplikacija za: +86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

Email:eric@jinmingglaze.com

Vruća linija za servis
+86-533-4686155
Cirkon neprozirno štampanje glazura za zid pločica

Cirkon neprozirno štampanje glazura za zid pločica

Neprozirno štampanje GlazeFiring opseg: 1050-1130 ° CAs keramike glazure stručnjak i izvoznik u zid pločica polje, koriste nam JM-6168, će biti glossier i odličan svetlije i savršeno boja pokazuje fo

Detalji o proizvodu

Zibo Jinming glazura Co., Ltd je jedan od vodećih brilijant neprozirno štampanja glazura za zid pločica proizvođača i dobavljača u Kini, opremljena profesionalna fabrike i biljke, i nudi besplatan uzorak proizvoda, dobrodošli da kupi nam je niska cena colorobbia keramičkih frit, dragom kamenu glinice lopta, keramičke mastila, keramičke frit stakla, stakla frit i takođe pozdravljaju provjeriti cena , cenovnik, istraga i kotaciju sa nama.

Neprozirno štampanje glazura

Puca opseg: 1050-1130 ° C

Kao ekspert za keramičkih glazura i izvoznik u zid pločica polje, koristite nam JM-6168, će biti glossier i odličan svetlije i savršeno boja koja prikazuje upotrebu za visoke gornje inkjet unutrašnjih poslova zid pločica za jednokrevetne i dvokrevetne brzo pucanja zid pločica, a bolje spljoštenost površina kada se primeni u 48T ili 32 T ekrana.

Predlog za kako se koristi:

1. detektivi nisu ni koristiti pogodne štampanja medij u svileno Sito štampa ili štampanje Roler.

2. metode pomoću: srednji osušena matter(glaze power+pigment of printing):printing = 1:1.5. Oni moraju da budu u potpunosti pomešane i sieved sa 350 poprečno pre upotrebe.


Neprozirno štampanja glazura su snage 325mesh i zapakovanu 25kg na papirnoj kesi.

Proizvedeni po naredbi, 5 dana za proizvodnju dostavu, min količina je 5 t.

Ovu instrukciju za štampanje neprozirno glazura je samo za referencu, možete da pronađu bolji procenat odnos prema tvom stanju temperatura kiln, uzorak može pružiti za konačna potvrda.

Ako imate bilo koji uslov za štampanje neprozirno glazura, detektivi nisu ni slobodno nam reci.


Hot Tags: cirkon neprozirno štampanja glazura za zid pločica keramičkih frit colorobbia, dragom kamenu glinice loptu, keramičke mastila, keramičke frit stakla, stakla frit, Kina, proizvođača, dobavljača, fabrika, niska cena, cena, cenovnik, citat, istraga, kupovina, biljke, besplatan uzorak
Srodni proizvodi
Istraga