Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Radimo na keramičke frit za mnogo godina, i imamo bogato iskustvo u ovo polje da biste poboljšali tvoj kvaliteta. Ako ste zainteresovani za naše proizvode, reci nam tvoja zahteva (oko temperatura, pečenja ciklus vremena i glazure efekat) bez oklevanja. Mi nudimo besplatno punjenje od uzorka za test. Takođe inženjeri dostupne usluge kupcima preko mora.

Iskreno pozvati agentu širom sveta da saradjuje sa nama!


Zibo Jinming glazura Co., ltd

Add:Boshan keramičke industrijske zone, Zibo grad, pokrajina Shandong, Kina-255200


Contact:Mr.Eric.Ren

MP: +86-15275979506

Tel: +86-533-4686155

Faks: +86-533-4686169

Viper šta je aplikacija za: +86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

Email:eric@jinmingglaze.com

Vruća linija za servis
+86-533-4686155
Prozirni Frit za zid pločica

Prozirni Frit za zid pločica

Prozirni frit JM802Place od originala: zibo grad, ChinaAppearance:Transparent granuleApplication: za zid složi jednu paljbu i dupli paljbe, pogodan za štampanje postera i Ink Jet nam štampa

Detalji o proizvodu

Zibo Jinming glazura Co., Ltd je jedan od vodećih prozirne frit za zid pločica proizvođača i dobavljača u Kini, opremljena profesionalna fabrike i biljke, i nudi besplatan uzorak proizvoda, dobrodošli da kupi nam prozirne frit dupli brzo puca nisku cenu, prozirnu frit za keramičke pločice, prozirnu frit jednu paljbu za unutrašnjih poslova zid pločica, širok spektar puca temperatura frit za zid pločica , super-ravna prozirne frit za zid pločica i takođe pozdravljaju da proveri cenu, cenovnik, istraga i kotaciji sa nama.

Prozirni frit JM802

Mesto od originala: zibo grad, Kina

Izgled: prozirna modula

Aplikacija: za zid složi jednu paljbu i dupli paljbe, pogodan za štampanje postera i Ink Jet štampanje upotrebu.

Brend ime: JINMING glazura

Prozirni frit temperatura omekšavanja: 780° C

Prozirni frit pucaju temperatura: 1050-1120° C

C.O.E:180(×10-7/°C)

Certifikat: 9001 i SGS potvrdu identiteta, revidiranog dobavljača.

Pakovanje Detalji: neto 50kgs/torba, 25tons u jednom 20GP.

Isporuka: u roku od 10 dana nakon deposite plaćanje ili neopozivo LC.


Razuman temperatura mlaki tačke i širok raspon temperatura pečenja neka bude pogodan za jedan brz paljbe i dupli brzo puca zid pločica, vrlo dobro.

To je super-gladak prozirne frit koje mogu formirati visokog sjaja, prilično glatka površina sa visoko nose otpora. Napravi svoje pločice više uredan i čist.

Niska temperatura frit i pogodan za inkjet štampe, izvrsno demonstracija boja.

Uglavnom koriste za po veličini od 250*330(mm), 250*400(mm),300*450(mm),300*600(mm) keramičkih glazirane unutrašnjih zidnih pločica.


Kako se proizvodi prozirne frit:

Testiramo će njegova cistoca i kvaliteta kada sve sirovina stići u naše fabrike da odluči da li to mogu biti kvalifikovani do standard, a keramičke frits su neorganske jedinjenje koje nakon bio pomešane su istopljeni do 1460-1500 ° C u posebno kiln od frit topi 24 sata, a kasnije se istopljeni magma ohladi u vodi rapidno proizvodi kristale koje prema prozirnom frit formulacija služe za upotrebu keramičkih pločica. Kasnije, vode quencing keramičkih frit će se vadi iz vode za testiranje kvaliteta i pakuju.


Prednosti proizvoda:

1. cenama zbog priznamo nizak nivo proizvodnje za transaparent frit.

2. svih sirovina, kao što je жumur feldspat, cink-oksida, cirkonijum silikat će biti pregledan pod sertifikovane PK. sistem, tako da nam najkvalitetnijih keramičkih frit uvek je stabilan.

3. stručni tim pruža tehničke usluge na prodaju i inženjera dostupne usluge kupcima preko mora.

4. Besplatni uzorci će biti poslat za tvoj kvaliteta evaluacija i marketing aktivnosti ili da polu-proizvodnja za sledeći korak.Nadamo se da uspostavimo dobitna kombinacija odnos sa tobom zbog duga mandata. Ako imate bilo kakvo pitanje o prozirnom frit, detektivi nisu ni slobodno nam reci.


Hot Tags: prozirne frit za zid pločica, dvaput brzo puca prozirne frit, prozirnu frit za keramičke pločice, jednu udarnu prozirne frit za unutrašnjih poslova zid pločica i širok spektar puca temperatura frit za zid pločica, super-ravna prozirne frit za zid pločica, Kina, proizvođača, dobavljača, fabrika, niska cena, cena, cenovnik, citat, istraga, kupovina, biljke, besplatan uzorak
Srodni proizvodi
Istraga