Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Radimo na keramičke frit za mnogo godina, i imamo bogato iskustvo u ovo polje da biste poboljšali tvoj kvaliteta. Ako ste zainteresovani za naše proizvode, reci nam tvoja zahteva (oko temperatura, pečenja ciklus vremena i glazure efekat) bez oklevanja. Mi nudimo besplatno punjenje od uzorka za test. Takođe inženjeri dostupne usluge kupcima preko mora.

Iskreno pozvati agentu širom sveta da saradjuje sa nama!


Zibo Jinming glazura Co., ltd

Add:Boshan keramičke industrijske zone, Zibo grad, pokrajina Shandong, Kina-255200


Contact:Mr.Eric.Ren

MP: +86-15275979506

Tel: +86-533-4686155

Faks: +86-533-4686169

Viper šta je aplikacija za: +86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

Email:eric@jinmingglaze.com

Vruća linija za servis
+86-533-4686155
Polu-neproziran Frit za pločice na podu

Polu-neproziran Frit za pločice na podu

Polu-neproziran frit JM617Place od originala: zibo keramička industrija zona, ChinaAppearance: prozirna particleApplication: za zidne i podne pločice jedne paljbe i dupli paljbe, pogodan za pr postera

Detalji o proizvodu

Zibo Jinming glazura Co., Ltd je jedan od vodećih polu-neproziran frit za pod pločica proizvođača i dobavljača u Kini, opremljena profesionalna fabrike i biljke, i nudi besplatan uzorak proizvoda, dobrodošli da kupi nam je polu-neproziran frit dupli brzo puca nisku cenu, digitalni polu-neproziran štampanja frit za pod pločica, super-ravna polu-neproziran frit za sprat pločica, širok spektar puca polu-neproziran frit temperatura za pločice na podu , polu-neproziran frit za unutrašnjih poslova pod pločica i takođe pozdravljaju da proveri cenu, cenovnik, istraga i kotaciji sa nama.

Polu-neproziran frit JM617

Mesto od originala: zibo keramičke industrije zona, Kina

Izgled: prozirna иestica

Aplikacija: za zidnih i podnih pločica jednu paljbu i dupli paljbe, pogodan za štampanje postera i Ink Jet štampanje koristite je za prikazivanje savršen boja efekat.

Keramičke frit temperatura omekšavanja: 800° C

Keramičke frit pucaju temperatura: 1050-1130° C

Ekspanzija koeficijent: 180(×10-7/°C)

Pakovanje Detalji: neto 50kgs/torbu ili tona torbe

Vreme dostave: u roku od 7 dana nakon primanje deposite ili kreditno pismo.

Odličan Svetlina i dobar belina, visoko spljoštenost, manje postavimo. Pogodan za jedan brz paljbe i dupli brzo ispaljivanje, svila-ekrana "Štampanje" i "Ink Jet štampanje zbog unutrašnjih poslova zid pločica i pod tile,300×450(mm), i 300×600(mm) pločica je good。

Ovaj polu-neproziran frit imaju 5,5% cirkonijum silikat, tako da može da zameni neprozirno frit koristi u keramičkih pločica i imati dobar beli vizuelni efekat. I to imam cenu prednost u poređenju sa neprozirno frit.

Nakon sakupljanja Flintlok.Pa klijenata o polu neprozirno frit, smo uvek ide direktno u fabrikama, i potražite rešenja sa njihovim tehničara zajedno. JinMing ima stabilan standarde o kvalitetu neprozirno frit kamionom, a kupac je veoma drago da radi sa nama.

JinMing tehničara možete podesiti uzorke na vreme i garantujemo visok kvalitet koji očekuju kupca. Jedna od prednosti je brz i kvalitetan servis koji nudimo sve naš kupac.

Mi smo pouzdan pouzdanog poluautomatska enterprise neprozirno, zajedno sa nama i ti mogu osvojiti budućnost.

Hot Tags: polu-neproziran frit za pod pločica, dvaput brzo puca polu-neproziran frit, digitalni polu-neproziran štampanja frit za pločice na podu, super-ravna polu-neproziran frit za pločice na podu i širok spektar puca polu-neproziran frit temperatura za pod pločica, polu-neproziran frit za unutrašnjih poslova pod pločica, Kina, proizvođača, dobavljača, fabrika, niska cena, cena, cenovnik, citat, istraga, kupovina, biljke, besplatan uzorak
Srodni proizvodi
Istraga