Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Radimo na keramičke frit za mnogo godina, i imamo bogato iskustvo u ovo polje da biste poboljšali tvoj kvaliteta. Ako ste zainteresovani za naše proizvode, reci nam tvoja zahteva (oko temperatura, pečenja ciklus vremena i glazure efekat) bez oklevanja. Mi nudimo besplatno punjenje od uzorka za test. Takođe inženjeri dostupne usluge kupcima preko mora.

Iskreno pozvati agentu širom sveta da saradjuje sa nama!


Zibo Jinming glazura Co., ltd

Add:Boshan keramičke industrijske zone, Zibo grad, pokrajina Shandong, Kina-255200


Contact:Mr.Eric.Ren

MP: +86-15275979506

Tel: +86-533-4686155

Faks: +86-533-4686169

Viper šta je aplikacija za: +86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

Email:eric@jinmingglaze.com

Vruća linija za servis
+86-533-4686155
Cirkonijum neprozirno Frit za pločice na podu

Cirkonijum neprozirno Frit za pločice na podu

Neprozirno frit JM669Original:zibo jinming, ChinaColor: prozirna granuleApplication: za pod pločica jednu paljbu i dupli paljbe, pogodan za štampanje postera i Ink Jet štampanje koristite je za prikazivanje perforacije

Detalji o proizvodu

Zibo Jinming glazura Co., Ltd je jedan od vodećih cirkonijum neprozirno frit za pod pločica proizvođača i dobavljača u Kini, opremljena profesionalna fabrike i biljke, i nudi besplatan uzorak proizvoda, dobrodošli da kupi nam niskoj ceni digitalni neprozirno štampanja frit za pod pločica, cirkonijum beli frit za sprat pločica, cirkonijum neprozirno frit za pod pločica, sff & dff neprozirno sjajnom frit , Ink Jet neprozirno frit za sprat pločica i takođe pozdravljaju da proveri cenu, cenovnik, istraga i kotaciji sa nama.

Neprozirno frit JM669

Original: zibo jinming, Kina
Boja: prozirno modula
Aplikacija: za pod pločica jednu paljbu i dupli paljbe, pogodan za štampanje postera i Ink Jet štampanje koristite je za prikazivanje savršen boja efekat.
Temperatura od mlaki tačke: 800℃
Temperatura za ispaljivanje opseg: 1050-1130℃
Neprozirno frit C.O.E: 175(×10-7/°C) COE
Pakovanje detalje: 50kgs/torbu za neto težinu
Vreme ciklusa proizvodnje: 8-12 dana nakon uplate depozita.

Super beli neprozirno frit, glatka brilijant neprozirno frit.adapt širok raspon temperatura i stabilan kvalitet.

Služi za Povećavanje boju koja se prikazuje na pločici pod uspeti elegantniji izgled.

Sirovog materijala od keramike neprozirno frit se sastoji od cirkonijum silikat cink-oksida, жumur feldspat, Silika kvarca, dolomita, titanijum oksid, ect. Nakon počne pomešane, to se stavlja u neprozirno frit peći za proces sa visokom temperaturom od 1550℃ da 1600℃ i Termička obrada za očuvanje za 24 sata. Neprozirno frit za proizvod gotovih Kina je transparentan zrnasti staklo solidno.

1.Q:How ja mogu da znam više o skale tvoja firma?

A: možete da saznate neke informacije po našem sajtu: www.jinmingglaze.

I ako ste zanimljivo sa nam neprozirno frit, dobrodošli da posjetite naše kompanije. To je oko dva sata autom od Jinan aerodrom. Ako ste zauzeti, sveobuhvatne sposobnosti mogu biti verifikovane od strane TüV Rheinland ili SGS kompanije.

2.Q:are ti proizvođača koja pohađaju keramike Kina 2016?

A:Yes, imamo nam But B305 na na KERAMIKU sajam u gradu Guangzhou, od 27-og da 30th,May,2016.We će se prikazati nam ažurirani neprozirno frit onda. Nadam se da smo mogli razgovarati licem u lice u naљ separe.

3.Q:can te imenuje tehničara obratila naša fabrika da biste testirali?

A:Yes, imamo bogato iskustvo servisa kupcima preko mora.

Tehniиari proizilazi da proizvodite da testirate ako nam neprozirno frit pogodna je za tvoju peж i pronalaženje najboljih rešenja za poboljšati tvoj keramičke pločice kvaliteta sa nam keramičkih frit seriju na početku, takođe snabdevamo tehničkih usluga kada nam frit će biti na liniji za masovnu proizvodnju.

Hot Tags: cirkonijum neprozirno frit za pločice na podu, digitalni neprozirno štampanja frit za pločice na podu, cirkonijum beli frit za pločice na podu, cirkonijum neprozirno frit za pločice na podu, sff & dff neprozirno sjajnom frit, Ink Jet neprozirno frit za pod pločica, Kina, proizvođača, dobavljača, fabrika, niska cena, cena, cenovnik, citat, istraga, kupovina, biljke, besplatan uzorak
Srodni proizvodi
Istraga