Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Radimo na keramičke frit za mnogo godina, i imamo bogato iskustvo u ovo polje da biste poboljšali tvoj kvaliteta. Ako ste zainteresovani za naše proizvode, reci nam tvoja zahteva (oko temperatura, pečenja ciklus vremena i glazure efekat) bez oklevanja. Mi nudimo besplatno punjenje od uzorka za test. Takođe inženjeri dostupne usluge kupcima preko mora.

Iskreno pozvati agentu širom sveta da saradjuje sa nama!


Zibo Jinming glazura Co., ltd

Add:Boshan keramičke industrijske zone, Zibo grad, pokrajina Shandong, Kina-255200


Contact:Mr.Eric.Ren

MP: +86-15275979506

Tel: +86-533-4686155

Faks: +86-533-4686169

Viper šta je aplikacija za: +86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

Email:eric@jinmingglaze.com

Vruća linija za servis
+86-533-4686155

o nama

Dom > o nama

Zibo Jinming glazura Co., ltd (Jinming glazura) jedan je od sveobuhvatnog keramičkih glazura kompanija sa proizvodnje, istraživanja i after prodaju usluga. Ustanovljena i iz 1999 godine, koja se nalazi u Zibo grad, Shandong provincija, koja je poznata po tome da u rodnom gradu porcelanske i obojena glazura u Kini. To nije samo blizu iz Qingdao Port, Rizhao Port i Tianjina Port, G205 autoput i autoput S29, ali takođe možete ulazi masu sirovine na lokalitetu.

Jinming glazure uglavnom proizvodi neprozirno frit prozirne frit, poluautomatska radioaktivnu frit, vodootporni titanijum frit, vetrosa i štampanje glazura, pun-polirani glazura, sjaj i sl. Ovi proizvodi su bio u širokoj upotrebi u unutrašnjih poslova zid keramičkih pločica i pločica pod, dnevne keramike, sanitarije, viši stepen od porcelana. Snabdevanje više od 100 hiljada tona da naš kupac koji dolaze iz Vijetnama, Indonezije, Pakistana, Afrike, Bliskog istoka i domaći svake godine.

Jinming glazura dobro poznajem značaj tehnologije i novih proizvoda, R & D (istraživanje i razvoj), uvek saradjivao sa Ksianjang istraživanja & Institut za dizajn i industrijska istraživanja keramike Sandong & dizajna Instituta. Jinming glazura je trenirao moćan tehnički profesionalci, koji je u pun kapacitet proizvodnje, naučna istraživanja, usluge prodaje i savršen za svakog kupca.

Jinming glazura teži za opstanak po kvalitetu prvo na tržištu zahtjev kao uputstva, teži razvoju od strane naučno -tehnološke inovacije, na osnovu stabilnosti proizvoda, da korisnicima pruži najbolji kvalitet proizvoda i prvoklasna usluga. Jinming glazura insistiraju na principu intergrity da poslujete, sledim međusobno poverenje i da se koristi sa korisnicima naših usluga.

Iskreno smo očekuje da uspostavimo dugo poslovni odnos s tobom.