Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Radimo na keramičke frit za mnogo godina, i imamo bogato iskustvo u ovo polje da biste poboljšali tvoj kvaliteta. Ako ste zainteresovani za naše proizvode, reci nam tvoja zahteva (oko temperatura, pečenja ciklus vremena i glazure efekat) bez oklevanja. Mi nudimo besplatno punjenje od uzorka za test. Takođe inženjeri dostupne usluge kupcima preko mora.

Iskreno pozvati agentu širom sveta da saradjuje sa nama!


Zibo Jinming glazura Co., ltd

Add:Boshan keramičke industrijske zone, Zibo grad, pokrajina Shandong, Kina-255200


Contact:Mr.Eric.Ren

MP: +86-15275979506

Tel: +86-533-4686155

Faks: +86-533-4686169

Viper šta je aplikacija za: +86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

Email:eric@jinmingglaze.com

Vruća linija za servis
+86-533-4686155
Лов Температуре Ветроса

Лов Температуре Ветроса

Прах за глатке глисте, супер провидан, неоксичан, за кухињски прибор ЦОЕ 160-260, температура печења 850-950 степени. Користи се за производњу струка, граничне линије, мотиве фреса, листела, декоративне плочице, керамичких ликовних делова у двоструком и трећем печењу, могу се испаљивати заједно са течним златом и златном пастом.

Detalji o proizvodu

Ветроса ЈМ   - 305

Прашкаста мрежа: на располагању је 50-100 месх или 90-325 месх

Оригинал: зибо керамичко-индустријска зона, Кина

Мин Количина: 2000КГС

Паковање: 25КГ / врећа са унутрашњом транспарентном врећом како би се осигурала квалитета.

Руковање и складиштење: чува се на хладном, сувом и проветреном месту како би се ветроса одржала у добром стању.

Глитер фрит прах, супер провидан, није токсичан, за кухињски прибор ЦОЕ 160-260, температура печења 850-950 степени.

Без олова.

 

vetrosa tile.jpg

Користи се за производњу струка, граничне линије, мотиве фреса, листела, декоративне плочице, керамичких ликовних делова у двоструком и трећем печењу, могу се испаљивати заједно са течним златом и златном пастом.

Висок транспарентан и добар транспарентан ефекат.

Као произвођач керамичких глазура фрит ветроса у керамичкој индустрији у кинеској индустрији, имамо предност доброг и стабилног квалитета и разумне цене, стручног знања за побољшање квалитета и ширење тржишта. веома цијенимо то ако можемо на почетку сарађивати са малим пробним налогом.


Као један од највећих произвођача и извозника ветроса у граду Зибо, наши производи су извезени у многе земље као што су Пакистан, Индонезија, Вијетнам, Блиски Исток.

добродошли да нас посетите!

 Јинминг Глазе је један од водећих произвођача и произвођача нове керамике Фрит у Кини, опремљен професионалном творницом и биљком и нуди бесплатан узорак производа, добродошлицу да купимо ниску цену ниске температуре ветроса и такође добродосао да проверимо цену, ценовник , упит и цитат код нас.
Hot Tags: ниске температуре ветроса, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, ниска цена, цена, цјеник, цитат, упит, куповина, биљка, бесплатни узорак
Srodni proizvodi
Istraga